اولد (OLED) یکی از بهترین و پیشرفتهترین فناوریهای به کار رفته در تلویزیون است که توسط شرکتهای بزرگی همچون الجی و سونی به کار گرفته میشود. تا کنون مدلهای مختلفی از برندهای تولید کننده این فناوری روانه بازار شدهاند که همگی آن در نوبه خود یک شاهکار به حساب میآیند و بهترین کیفیت تصویر ممکن را در اختیار کاربر قرار میدهند. در این مقاله از میهن کالا مگ قصد داریم که بهترین مدلهای تلویزیون های اولد (OLED) در سال 2020 را با در نظر گرفتن شرایط مختلف معرفی کنیم. در انتهای مطلب نیز می توانید تمامی پرسش های خود در خصوص خرید تلویزیون را با ما مطرح کنید. در اسرع وقت پاسخگوی شما خواهیم بود.
لیست بهترین تلویزیون های اولد در سال 2020
- تلویزیون الجی سری C9
- تلویزیون سونی براویا A9G
- تلویزیون پاناسونیک GZ2000
- تلویزیون فیلیپس اولد 804
- تلویزیون الجی سری E9
تلویزیون اولد الجی سری C9
تلویزیون سری C9 در واقع نسخه بهبود یافته سری C8 است و بخش کاربری آن بسیار بهتر شده است. در حال حاضر عنوان بهترین تلویزیون اولد را در بازار یدک میکشد. برتری قابل توجه این مدل از تلویزیون های اولد، کیفیت خارقالعاده با قیمت بسیار خوب است. سری جدید C9 با سری سال قبل C8 تفاوتهای چندانی ندارند. حجم بسیار زیادی از امکانات را در اختیار شما قرار میدهد.
نسل دوم پردازندههای A9 در این سری جدید به کار رفته است و همین موضوع باعث بهبود هر چه بیشتر کیفیت تصویر میشود. از دیگر فناوریها میتوان به دالبی ویژن و دالبی اتومز اشاره کرد. سری C9 را میتوان به گونه حد واسط میان دو سری E9 و B9 در نظر گرفت.
نقاط قوت
- برخورداری از فناوریهای دالبی ویژن و دالبی اتومز
- سیستم عامل هوشمند قدرتمند و همه فن حریف
- قدرتمند در نمایش رنگهای مشکی
- قیمت مناسب با توجه به امکانات و کیفیت ساخت
- طراحی بسیار چشم نواز
نقطه ضعف
- ضعف در نمایش روشنایی به مانند همه تلویزیونهای اولد در مقایسه با تلویزیونهای کولد
- اسپیکرهای ضعیفتر در مقایسه با سری E9 الجی
تلویزیون سونی براویا A9G
تلویزیون سونی براویا A9G دومین انتخاب به عنوان بهترین تلویزیون اولد (OLED) در سال 2020 است. این مدل از تلویزیون های اولد از قابلیت ارتقاء مقیاس (upscaling) بسیار خوبی برخوردار است و تصاویر SD و HD را به صورت کامل صیقل یافته و با جزئیات تمام به شما نشان میدهد. عملکرد تلویزیون در نمایش رنگها و کنتراست خارقالعاده است.
صدا در تلویزیونهای اولد سونی یکی از ویژگیها و برتریهای مهم است. مدلهای براویا A9G از فناوریهایی مانند سطح صوتی پریمیوم بهره برده است که به همراه سایر فناوریهای صدا، به جای خروج صدا از یک اسپیکر کوچک و باریک، موجب خروج صدا از تمامی پنل تلویزیون میشود. تلویزیون همچنین از دالبی ویژن و دالبی اتومز پشتیبانی میکند اما فاقد HDR10+ است. این سری از تلویزیونهای اولد سونی در اندازههای 55 و 65 و 77 اینچ روانه بازار شدهاند.
بیشتر بخوانید: بهترین برند تلویزیون در جهان در سال 2020 کدام است؟
نقاط قوت
- قابلیت ارتقاء مقیاس (upscaling) عالی
- کیفیت صدای خارقالعاده و بسیار پیشرفته
- برخورداری از فناوریهای دالبی ویژن و دالبی اتومز
نقاط ضعف
- عدم پشتیبانی از فناوری HDR10+
- طراحی خاص به صورتی که به پشت تکیه داده است و شاید باب میل بعضیها واقع نشود.
خرید بهترین تلویزیون های اولد سونی با ضمانت معتبر و تضمین بهترین قیمت از میهن کالا
تلویزیون پاناسونیک GZ2000
تلویزیون پاناسونیک GZ2000 از جنبههای خاص خود میتوان یکی از بهترین تلویزیون های موجود در بازار در سال 2020 باشد. پنلهای به کار رفته در تلویزیونهای پاناسونیک سفارشی شده توسط خود این شرکت ژاپنی بوده و کیفیت تصویر بسیار خوبی را به دست میدهند. این مدل تلویزیون اولد از فناوریهای HDR10، HDR10+، دالبی ویژن و HGL بهره بردهاند. قدت و کیفیت سیستم صوتی این سری از دیگر برتریهای آنها به شمار میرود.
نقاط قوت
- پنل اولد (OLED) کالا سفارشی سازی شده توسط خود شرکت پاناسونیک
- کیفیت صدای بسیار عالی و گوش نواز
- پشتیبانی از فناوریهای HDR10، HDR10+، دالبی ویژن و HGL
نقاط ضعف
- پشتیبانی ضعیف از برنامهها و اپلیکیشنها
- عدم پشتیبانی از HDMI 2.1
تلویزیون فیلیپس اولد 804
شاید بتوان فناوری امبیلایت (Ambilight) موجود در تلویزیون های سری 804 اولد فیلیپس را مهمترین ویژگی آنها دانست. فناوری Ambilight در اصل کوتاه شده ambient lighting به معنی «نور محیطی» است و یک سیستم روشنایی برای تلویزیونهای توسعه یافته فیلیپس است. امبیلایت نوری است که به وسیله افکتهای رنگی که در پشت تلویزیون قرار داده شده است بر روی دیوار میافتد و بر اساس محتوای ویدئویی (فیلم و تصویر پخش شده در تلویزیون) که تماشا میکنید، نمایش داده میشود و با محتوا هماهنگ است.
علاوه بر این، این مدلها از پردازنده P5 برخوردار هستند که به خوبی از عهده کیفیت بسیار بالا تصاویر اولد بر میآید و حتی سطح کنتراست و رنگها تا درجه خارقالعادهای بهبود میبخشد. قابلیت ارتقاء مقیاس نیز عملکرد بسیار خوبی دارد. دالبی ویژن و HDR10+ دو فناوری مهم هستند که در سری 804 از آن پشتیبانی میشود. سیستم عامل تلویزیون هم اندروید است.
بیشتر بخوانید: راهنمای خرید تلویزیون در سال 99 و معرفی بهترین تلویزیون های جهان
نقاط قوت
- کیفیت تصویر عالی در فرمتهای HD و 4K
- فناوری پیشرفته امبیلایت
- پشتیبانی از دو فناوری دالبی ویژن و HDR10+
- پردازنده قدرتمند P5
نقاط ضعف
- عملکرد نه چندان مناسب سیستم عامل هوشمند اندروید
تلویزیون الجی سری E9
در تلویزیون های سری E9 الجی، طراحی اولین جنبهای است که در این مدلها به چشم میآید. سری E9 الجی طراحی بسیار خیره کنندهای دارند. در طراحی این تلویزیون دیگر خبری از پایههای دراز و باریک نیست و تلویزیون روی یک قابل شیشهای و پایه نگهدارنده تعبیه شده در قسمت پشتی قرار میگیرد. از نسل دوم پردازنده قدرتمند A9 بهره برده است و امکان به تصویر کشیدن بهترین کیفیت تصویر را به این تلویزیونهای اولد میدهد
متأسفانه جای ساندبار یکپارچه و تعبیه شده در سری E7 در این مدل و مدل قبلی یعنی E8 خالی است و همچنان از یک اسپیکر باریک با پشتیبانی از دالبی اتومز بهره برده است که کیفیت خوبی را به صدای این سری از تلویزیونهای اولد الجی میبخشد.
نقاط قوت
- کیفیت تصویر خارقالعاده
- طراحی قاب و پنل زیبای شیشهای بدون پایههای معمول در تلویزیونهای دیگر
- اسپیکرهای 4/2 کاناله
- پشتیبانی از دالبی ویژن و دالبی اتومز
نقاط ضعف
- عدم پشتیبانی HDR10+
- عملکرد ضعیف در نمایش روشنایی به مانند تمامی تلویزیونهای اولد
سخن آخر
تلویزیون های اولد در سال 2020 (198-1399) یکی از محبوبترین مدلها هستند. در این مقاله سعی د با در نظر گرفتن شرایط مختلف، بهترین مدلها و برندهای تلویزیونهای اولد (OLED) را در سال 2020 به شما معرفی کنیم. در کل تلویزیونهای الجی و سونی در تولید و عرضه تلویزیونهای اولد پیشرو هستند. تمامی سؤالات و نظرات خود را میتوانید از بخش نظرات در زیر با ما در میان بگذارید.